MİSYONUMUZ

 

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğrenci Konseyi demokratik hak ve özgürlüklere sahip öğrenci arkadaşlarımızın değerli oylarıyla gerçekleştirilmiş bulunan seçimler sonucunda oluşturulmuş yönetim yapısına sahiptir.

Öğrenci Konseyi olarak öğrenci arkadaşlarımız için eğitim, sosyal, kültürel, güvenlik, ulaşım  vb. konularda refah düzeylerini en yüksek seviyede tutmayı kendimize ilke edinmiş bulunmaktayız.

Öğrenci Konseyimiz her bir öğrenci arkadaşımızın kariyer hedeflerine ulaşmak için mücadele ettiği bu yolda en iyi şekilde eğitim görebilmeleri için her türlü istek ve görüşlerinde en iyi şekilde yanlarında olabilmek, öğrenci arkadaşlarımızın birlik ve beraberliğini arttırıcı etkinlikler gerçekleştirmek, milli ve manevi değerlere sahip bireyler olabilmeleri için katkıda bulunmak, eğitim süreçleri boyunca araştırıcı, gelişimci, başarılı bir öğrenci olmalarına yardımcı olmak öğrenci konseyimizin temel amaçları arasındadır.

 

VİZYONUMUZ

 

Üniversitemiz bünyesindeki saygı değer öğrenci arkadaşlarımızın eğitimli, kültürüne bağlı, doğaya ve hayvanlara saygılı, üstün ahlak donanımına sahip bireyler olarak üreten, çalışan insanların özgürlüğünü, gelişimini ön planda tutarak yeni projelere imza atan Türk milletini modern ve çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkararak dünyadaki saygınlığını korumak için öğrenci konseyi olarak sizlerin eğitiminizde gerçekleştirdiğiniz mücadelelerin karşılığını alabilmeniz için sizlere yardımcı olmayı temel vizyonumuz olarak görüyoruz.