Yayın Tarihi: 04.09.2023 10:31

Başkanımızdan Bir Mesaj

 

  Saygıdeğer Öğrenci Arkadaşlarım,

   Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi öğrencilerini en iyi şekilde temsil etmek için bu görevde bulunmaktayım.

Bu görevde bulunmam sizlerden farklı özelliklere sahip olmamdan kaynaklanan bir durum değildir. Siz değerli öğrenci arkadaşlarımın beni bu göreve daha uygun görmeniz sebebiyle adaletli, saygın seçimler sonucunda seçilen bir başkan olarak sizleri temsil etmek için bu görevi sahiplenmiş bulunmaktayım.

Bu doğrultuda beni bu göreve uygun gören siz kıymetli arkadaşlarım için eğitim, spor, sosyal aktivite, sosyal sorumluluk projeleri, barınma, ulaşım, eğlence vb. her konuda yönetimimiz ve öğrenci kulüplerimizle daha itinalı çalışmalar yaparak sizler için mücadele etmekten asla çekinmeyeceğim.

Bende sizler gibi bir öğrenci olduğumu hiçbir zaman unutmadan, sizlerin her bir derdini kendi derdim gibi görüp çözüm yolu bulmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım.

Şehir içi veya şehir dışı gezilerden, festivallere; şenliklerden, eğitim konferanslarına her türlü konularda üzerinde çalışmakta bulunduğumuz projeleri faaliyete geçirmek için çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

Siz kıymetli öğrenci arkadaşlarımdan tek isteğim her türlü konuda istekleriniz veya görüşleriniz olduğu durumlarda öğrenci konseyi yönetimiyle iletişime geçip bizlere iletmenizi rica ederim.

Siz bizimle iletişime geçin, biz sizin için çözüm yolu bulalım.

 

                                                                                  Enes Talha KILIÇARSLAN