Yayın Tarihi: 04.09.2023 10:31

TEKNOFEST 2023 Bilgilendirme Semineri 26 Ekim 2022 tarihinde Orman Fakültesi Konferans Salonu’nda Teknoloji Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Burhan Duman’ın anlatımı ile gerçekleştirildi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdiği seminerde TEKNOFEST hakkında genel bilgi verilerek TEKNOFEST’in dünden bugüne gelişimi gösterildi. Aynı zamanda ana ve alt kategorideki yarışmalar, yarışma içerikleri ve yarışmacılara sağlanan destekler ile kazanan takımlara verilen ödüllerden söz edildi. T3 Vakfı ve T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı öncülüğünde düzenlenen ve Üniversitemizin de paydaşı olduğu TEKNOFEST 2023 için başvuruların devam ettiği ve başvuruların 20 Kasım 2022’de sona ereceği hatırlatıldı. Seminerin düzenlenmesinde emeği geçen Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Öğrenci Konseyi, Teknofest Topluluğu, Asya Topluluğu ve Genç Kalite Topluluğu'na teşekkür ederiz.